logo
Dwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.
We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.
logo
Kurt Peeters

Kurt Peeters

Waar Patrick ook gaat met zijn sympathieke bolleke, overal laat hij mensen met een glimlach achter.

Als je weet dat veel mensen van Black Friday-deals gebruik maken, weet je ook dat november dé maand bij uitstek is om extra monnies binnen te halen voor je vereniging. Als jij dus over Black Friday communiceert, door bijvoorbeeld onze pagina www.trooper.be/nl/blackfriday waarop we de beste (Pre) Black Friday-deals bij Troopershops verzamelen

Hans koestert zijn dwergauto, ‘ook al is hij niet vooruit te branden’

Hans Bodewes bij de rode Bambino Sport in de zandloper op de Noordkade in Veghel. © Van Assendelft Fotografie

Bij aankoop van € 40 aan koffie schenk jij € 5 aan Dwergautoclub België!

Online shoppen én de Dwergautoclub steunen? Dat kan!

Het gevaar in de tank noemt ethanol.

Bijna niemand is zich bewust van de gevaren die in een brandstoftank en de leidingen van het brandstofsysteem kunnen schuilen

Baptist Mühlbauer werd geboren in Regensburg in 1935 en voltooide een stage als koetswerkbouwer in het bedrijf van zijn ouders in de vroege jaren 1950: opleiding als koetswerkbouwer bij het bedrijf „Stahl und Metallbau“.

Heb je er, na de lange periode van contactbeperkingen en het loskomen dat nu plaatsvindt, ooit over nagedacht om je batterijstatus te behouden? Door de huidige situatie stoppen veel voertuigen in heel Europa. Maar welke impact heeft dat op de batterijprestaties?

Teneinde jullie te informeren volgens de laatste stand van zaken willen we deze communicatie van BFOV jullie niet onthouden.

Freesponsible en BFOV: samen voor de automobilist

Automobilistenvereniging Freesponsible en oldtimerfederatie BFOV gaan samenwerken om meer dan ooit de belangen van de automobilist te verdedigen.

Pagina 1 van 2

Micocar kopen?

keep calm

DACB verkoopt geen dwergauto's, tenzij expliciet op deze website zijn opgenomen. Interesse? Kijk dan eens op:

logoDwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.

We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.