logo
Dwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.
We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.
logo
vrijdag, 20 maart 2020

9de Bubblecar weekend: 24, 25, en 26 april 2020 UITGESTELD

door 

9de Bubblecar weekend: 24, 25, en 26 april 2020 UITGESTELD wegens COVID-19 pandemie

Hallo liefhebbers van dwergauto's,

Iedereen zal wel begrijpen dat we in de huidige omstandigheden ons treffen, gepland voor einde april, niet kunnen laten doorgaan. Eerst en vooral weten we niet hoelang het gaat duren vooraleer alles genormaliseerd is. Bovendien draagt de club ook een verantwoordelijkheid en zijn we van mening dat het niet aangewezen is om vrienden vanuit zeven landen nu bijeen te brengen.

Het was dan ook noodzakelijk om de gemaakte kosten zoveel mogelijk te beperken. Maandag ben ik naar de camping geweest om dit mee te delen en alle reserveringen te annuleren. (10 chalets of caravans, een terrein waar alle deelnemers met mobilhomes + alle dwergauto's en de trailers samen konden staan) plus een feestzaal van vrijdag t/m maandagmorgen. Gelukkig kreeg ik de volle medewerking en werd alles geannuleerd zonder dat we enige vergoeding moesten betalen. Het is dan ook logisch dat we ons treffen in 2021 op dezelfde plaats zullen organiseren.

Iedereen die zijn inschrijvingsgeld al had overgemaakt wordt terugbetaald.

Hopelijk zien we elkaar later dit jaar op één of ander treffen. De Bisbi?

Blijf gezond en hou de moed erin,

Patrick van Mol

Ondervoorzitter DACB

Chers amateurs de microcars,

Tout le monde comprendra que, dans les circomstances actuelles, nous devons annuler notre rassemblement, prévu pour fin Avril 2020. Tout d'abord, nous ne savons pas combien de temps il faudra avant tout est normalisée. En outre le club a également une responsabilité et à notre opinion ce n'est pas une bonne idée maintenant pour venir ensemble avec nos amis qui viendront de sept pays.

Il était donc nécessaire de réduire les coûts au minimum. Lundi passé je suis allé sur le site à Werchter pour annuler toutes les réservations. Heureusement les propriétaires du camping avaient toute la comprehension, et nous devrions pas payer une indemnisation. Il est donc logique que nous organiserons notre rassemblement en 2021 au même endroit.

Toute personne qui avait payé déjà le frais d'inscription sera remboursé.

Si tout va bien, nous rencontrons peut-être plus tard cette année à une autre rassemblement. Le Bisbi?

Rester en bonne santé et courage,

Patrick van Mol

Vice-president du DACB

Micocar kopen?

keep calm

DACB verkoopt geen dwergauto's, tenzij expliciet op deze website zijn opgenomen. Interesse? Kijk dan eens op:

Onze auto's

logoDwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.

We beogen het verstrekken van informatie omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.